Bij-wie-zit-ik-moment: aanpassingen

Het nieuwe schooljaar staat in de startblokken. We kunnen vrij normaal opstarten dus dat is heel positief. Uiteraard zijn er wel enkele aanpassingen, zoals bij het ‘Bij-wie-zit-ik-moment’. Ook deze wordt aangepast aan de coronavoorschriften. We nodigen jullie uit op vrijdag 28 augustus 2020 tussen 10.00u en 12.00u of tussen 14.00u en 17.00u om samen met je kind kennis te maken met de leerkracht en het klaslokaal. Op deze manier wordt het bezoek hopelijk meer gespreid. Meer info en enkele afspraken vind je in DEZE brief.

4 Comments:

 • Simoens davy / Beantwoorden

  Geachte,

  Door nu eens op de site van de school van Simoens Matthis te kijken zie ik dat er vrijdag infomoment is op school

  Hieromtrent heb ik nog niets van info ontvangen. Zowel niet van de school, als niet van de mama!!!!!

  Graag had ik een videogesprek gehad met de toekomstige juf of meester van Matthis zodat ik ook weet hoe het er aantoe zal gaan in het eerste leerjaar.

  • Jens De Wilde / Beantwoorden

   Beste,

   De brief omtrent het bij-wie-zit-ik-moment is naar alle leerlingen per post verstuurd. Voor de zekerheid hebben we vorige week deze brief ook op onze website gezet bij het bericht over het bij-wie-zit-ik-moment. Daar vindt u dus alle informatie over vrijdag. Als u vrijdag komt, krijgt u nog meer info en is er ook een kennismaking met de juf of meester.

   Tot vrijdag!

   MVG,
   Het Berkenboomteam

 • Nicolas Smet / Beantwoorden

  Beste,

  Helaas hebben wij geen brief van de school mogen ontvangen. Vandaag kijk ik op de website en zie dat het bij-wie-zit-ik-moment voorbij is.
  Graag had Nicolas vooraf geweten bij welke leerkracht hij zal zitten. Zou het mogelijk zijn dat de betreffende leerkracht ons eens per mail voorstelt?

  Vriendelijke groeten,
  Lies Beernaert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Blijf op de hoogte
Bewaar deze pagina in je favorieten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Berkenboom Heistraat en Berkenboom Huppelpas.