Onze ouderraad verkoopt zakjes paaseitjes en vanillewafeltjes. Klik HIER om je bestelling te plaatsen. De opbrengst gaat naar het vernieuwen van de speelplaatsinfrastructuur. Meer info vind je HIER.
Lees meer…
Wie zijn wij? Dat laten we zien en horen in dit filmpje!
Lees meer…
We blikken nog even terug op 2020, maar we kijken vooral uit naar wat voor moois 2021 zal brengen! Een gelukkig nieuwjaar, vanwege het Berkenboomteam!
Lees meer…
Alle personeelsleden van Berkenboom Heistraat en Berkenboom Huppelpas (en in het bijzonder ook ons vijfde leerjaar) wensen iedereen een vrolijk kerstfeest!
Lees meer…
Normaal gezien zorgen we net voor de kerstvakantie voor wat leeslectuur met ons Twijgje. Maar dit jaar hebben we het anders aangepakt! We nemen jullie deze keer letterlijk mee door onze school. Ga op verkenning en maak kennis met de virtual reality tour van Berkenboom 
Lees meer…
Mooie kerstwensen van de volledige scholengemeenschap Sint Nicolaas Zuid! Spotten jullie onze school?
Lees meer…
Vandaag kwamen er heel wat Pieten naar onze school. De Sint zelf kon dit jaar niet naar onze school komen vanwege de coronamaatregelen. Maar toch had hij voor ons een boodschap. Kijk je mee? .
Lees meer…
Ook dit jaar zetten alle leerkrachten en leerlingen van onze school zich weer in voor een goed doel voor de Warmste Week. Dit jaar wordt er geen geld ingezameld. Elke klas knutselt, fabriceert, ontwerpt, filmt,… iets voor één van onze gekozen goede doelen. Wil je 
Lees meer…
Vanaf maandag schakelen de scholen over naar code oranje. Wat dat juist inhoudt voor onze school wordt verduidelijkt in DEZE brief.
Lees meer…
Door de huidige coronasituatie wordt de herfstvakantie met een week verlengd, tot en met vrijdag 13 november. Wij verwelkomen alle kinderen graag terug op maandag 16 november. Vanaf dan schakelen de scholen ook over naar code oranje. Meer info hierover vind je in DEZE brief.
Lees meer…
Blijf op de hoogte
Bewaar deze pagina in je favorieten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Berkenboom Heistraat en Berkenboom Huppelpas.